Wi-Fi Straling: Is het schadelijk voor de mens?

Er wordt vaak gezegd dat wifi straling schadelijk is voor de gezondheid, maar hoe schadelijk is dat? Welke factoren spelen er mee? Wat zijn de gevolgen van elektromagnetische golven? Hoe gevaarlijk zijn deze elektromagnetische golven voor de mens?

Wat is WiFi?
Wifi is een draadloos netwerk. Zo kan je dus via korte afstand draadloos gegevens versturen. Je kan WiFi gebruiken via een ADSL of kabelverbinding maar het is ook mogelijk om draadloos te internetten via WiFi wanneer je met je laptop, tablet of smartphone verbinding maakt. Wifi is op veel plekken gratis, bijvoorbeeld in een winkel of andere openbare ruimtes.

WiFi is schadelijk
Er wordt al een tijdje beweert dat wifi straling schadelijk voor je is. Dit is op zich niet zo heel gek. We hebben namelijk te maken met elektromagnetische golven die zich overal om ons heen bevinden. Deze worden ook bij WI-FI gebruikt. WI-FI stelt ons meer bloot aan elektrostraling die mogelijk schadelijk voor ons kunnen zijn. Dit is ook het geval bij pc’s, magnetrons, radio’s en televisies. Wat vast staat is dat WI-FI absoluut schadelijk is voor bomen.

Uit onderzoek blijkt…
De Nederlandse organisatie TNO (toegepast-natuurwetenschappelijk onderzoek) heeft onderzoek gedaan naar de gevaren van wifi straling. Uit het onderzoek is gebleken dat de gevaren van wifi straling een negatief effect hebben op bomen en planten. Ook Deense scholieren hebben onderzoek gedaan naar de gevaren van wifi straling en ook daar werd bewezen dat wifi straling WEL schadelijk blijkt te zijn.

Over gevoelig stralingen
Sommige mensen beweren overgevoelig te zijn voor elektromagnetische stralen, maar het is nog niet bewezen dat mensen ook overgevoelig kunnen zijn voor radiogolven. Er worden verschillende resultaten gegeven. In de onderzoeken blijkt dat wifi straling wel gevaarlijk is, maar anders beweren weer van niet. Dus het blijft een soort van mysterie of de wifi straling gevaarlijk blijkt te zijn voor je gezondheid.

Zeker van de zaak
Om alles te kunnen bevestigen, hebben we een telefonisch interview met Wifi-Experts afgenomen. Wij vragen u dit artikel te delen met anderen om wat meer duidelijkheid te scheppen over de gevaren van Wi-Fi Straling. We hebben er namelijk allemaal wel eens mee te maken, en het is dus belangrijk voor iedereen om dit te weten.

Wij verzoeken iedereen om dit bericht te delen zodat mensen zich bewuster zijn van de schade van WiFi straling.

Wifi Experts
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather