Fling: Het Nieuwe Snapchat

Fling is een nieuwe manier om jouw leven te delen met de wereld. Tenminste, daar is het voor bedoelt. De foto-app, welke vergelijkbaar is met Snapchat stuurt je foto naar 50 verschillende mensen over de hele wereld. Maar wordt de app hier ook voor gebruikt?

Het gebruik
Het gebruik is eigenlijk heel simpel: Je maakt een foto, filmpje, of je schrijft een bericht. Dit wordt dan vanzelf verstuurd naar 50 random mensen over de hele wereld, zelf selecteren naar wie je de foto stuurt, dat kan niet. Na de foto verstuurd is krijg je een landkaartje te zien, daar is op af te lezen naar welke landen jouw foto is verstuurd.

Andere bedoelingen
Veel mensen hebben andere bedoelingen dan alleen het delen van hun leven met de wereld. Zij zijn uit op seksuele foto’s en hebben namen als: “B for D” en “shwmeurboebs” We kunnen allemaal zelf wel invullen wat ze daarmee bedoelen. Er wordt zeker op gelet en een aantal accounts worden geblokkeerd, maar helemaal voorkomen, dat is onmogelijk.

Verder chatten
Als je een foto van iemand ontvang die je eigenlijk best wel interessant vindt, is het mogelijk om een chat te starten. Zo komen we aan bij het tweede doel van de app: Het mogelijk maken om mensen over de hele wereld met elkaar te verbinden.

Gevaren
Fling kent eigenlijk dezelfde gevaren als Snapchat, naaktfoto’s kunnen gescreenshot worden en dus terecht komen op het internet. Zolang je dit soort foto’s niet doorstuurt en- of geen bank/adresgegevens, hoef je je nergens zorgen om te maken en kun je lekker genieten van het makkelijke systeem van deze originele app.


Bronnen:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.unii.fling&hl=nl

http://www.iphoned.nl/apps/fling/

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather